ВидеаВидеоглавни-вестиЗанимливостиИздвојувамеМагазинНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Карпа која личи на човечки череп и живиот подводен свет на Охридско Езеро

Подводна карпа која наликува на човечки череп е атрактивна мамка за љубителите на подводните авантури на Охридското Езеро.

Тимот на One Media снимаше под вода за нашиот канал на YouTube, а Ohrid1.com ви овозможува да гледате снимки од Охридското Езеро и оваа карпа, како и дивиот свет што изобилува со ова бисерно чисто езеро.