АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Отворена дупка стои обележана со гранки!

По извршената санација на коловозот, на потегот кој води до патеката Стденчишта после Хидробиолошкиот Завод, оставена е отворена дупка која е означена само со неколку гранки во неа.

Ваквата дупка претставува потенцијална опсност за минувачите на овој потег.