Пецаков: Завршени активностите од првата фаза за уредување на улица ,,Прилепска,, – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пецаков: Завршени активностите од првата фаза за уредување на улица ,,Прилепска,,

Активностите за уредување на улицата “Прилепска” во прва фаза завршија денес.
Со оваа фаза беше опфатено уредувањето на дел од тротоарските површини, речното корито и коловозот.
Од септември продолжуваме со наредната фаза, односно доуредување на останатиот дел од улицата, информира во својата ФБ објава градоначалникот Кирил Пецаков.