ИздвојувамеНаш ИзборНаш избор

Кај две лица откриена бела дрога во населба Црногрци

Полицијата пронашла бела прашкаста материја кај две лица во охридската населба Црногорци.

Лицата се приведени и се работи на расчистување на случајот, по што истиот ќе биде процесуиран низ институциите .

Охрид 1