четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Финансиска поддршка од 3 000 денари за секое запишано прво оделенче во Охрид

Советот на општина Охрид на денешната седница ја изгласа мерката:
-Проект “нашите првачиња” кој предвидува финансиска поддршка од 3000 денари за секое запишано прво одделенче во основните училишта во општина Охрид!
-пренесува во својата ФБ објава претседателот на советот,Сашо Донев.