АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Сашо Смилески унапреден во Скопје, нов началник Жарко Лазарески

Досегашниот Началник на СВР Охрид Сашо Смилески е унапреден на функцијата Помошник директор за гранични работи и  миграции.
Тој оваа функција ќе ја извршува во Скопје, додека на негово место за Началник на СВР Охрид ќе биде именуван Жарко Лазарески.