АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Цистерната за отстранување на дефект од ЈП Охридски комуналец на располагање за граѓаните

Ги известуваме граѓаните, дека цистерната за отстранување на дефекти на канализационната мрежа е сервисирана и работи на орстранување на дефекти на различни локации.
До сега се отстранети дефекти на ул.Мите Богоески,ул.Славеј Планина,Асном и Партизанска, информираат од ЈП Охридски Комуналец.