АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

VII Меѓународна поетска манифестација „Охридски поетски бисер“ – 2022

Викендов на 25 јуни во сабота ќе се одржи седмата по ред Меѓународна поетска манифестација ,,Охридски поетски бисер ,,.

Местото каде ќе се одржи оваа манифестација е црквата Успение на Пресвета Богородица -Каменско, со очеток во 13 часот.