АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Осветување на Св.Симеон Столпник во Куратица

На 17 јули ќе биде светена црквата посветена на Св.Симеон Столпник во Куратица.

Осветувањето ќе започне во 8 часот по што ќе следи ручек а дополнително настанот ќе биде збогатен со музичка програма.