АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец на терен

Се уредува центарот на градот, градскиот парк, ул.7ми ноември, од Видобишта до Велгошти, Бараки итн.
👉Се поставуваат канти по брегот на Охридското Езеро од “Метропол” до “Атлантис”
👉По реакција на граѓани, Охридски Комуналец ги премести контињерите на Бул.Македоснки Просветители и го исчисти делот од новиот Булевар
-информираат од ЈП Охридски Комуналец.