АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Водовод поставува приклучоци на водомерни броила на улица ,,Македонски Просветители,,

Во тек е поставување на нови приклучоци и нови водомерни броила, како завршна фаза од реконструкцијата на улицата “Македонски Просветители”.