АктуелноОхрид

Хуманитарен турнир од деца за деца „Street basket 3X3“, собраните средствата се донација за центарот за деца со аутизам

На 26.06. 2022 во Охрид  во ЕМУЦ  Св. Наум Охридски ќе се одржи хуманитарен турнир од деца за деца „Street basket 3X3“ .  Организатор на турнирот Македонски темплари во соработка со: К.К Колибри, Црвен крст Охрид, Енхелиус Лихнид, Лабино Соунд.

Средствата се донација за центарот за деца со аутизам.