АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Подводни авантури во едно од најстарите езера во светот

Подводни авантури во едно од најстарите езера во светот. Повеќе од 7000 години континуиран живот околу едно езеро. Авантури со видови кои опстоиле повеќе од 2 000 000 години.

Едукацијата е најмоќниот чувар. Мора да научиме како треба правилно да се однесуваме. Потребни се мали промени, но прво едукација.

Да ги чуваме природните и културно-историските богатства на Македонија, тоа е наша обврска.

Охрид, градот на водените спортови.

извор: Нуркачки центар „Акватек“

видео:Нуркачки центар „Акватек“