АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Во тек уписи за летната пливачка школа 2022- ,,Акваспирит,, Охрид

Својот почеток летната пливака школа 2022 ќе го означи на 4 јули-понеделник,

на Градскиот пливачки базен „Атина Бојаџи“ – Охрид .
✔️✔️✔️Термините ќе бидат дополнително дефинирани во зависност од бројот на пријавени деца. 👭👬
✔️✔️✔️ Уписот на Вашето дете може да го комплетирате на следниов линк https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdvrsDgtla…/viewform…
✔️✔️✔️ Цената за цело лето, до крај на август изнесува 2500.оо МКД.
✔️✔️✔️Следуваат многу натпревари и изненадувања.
✔️✔️✔️Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобриот пливачки колектив во градот.
✔️✔️✔️За дополнителни информации Ве молиме јавете се на:
077 703 686 Славчо
078 355 291 Миле
информираат од пливачкиот клуб ,,Акваспирит,, Охрид