АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ЈП Водовод со неделен преглед на теренски активности

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 13ти до 19ти јуни, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Андон Дуков”- автокамп
– “Рашанец”
– “Радојца Новичиќ”
– “Богомилска” бр.75
– “Григор Прличев”
– “Јане Сандански”
– “Париска Комуна” (2 дефекти)
– “Бистрица”
– С.Лескоец
– Населба Рача
– Чекоштина
🛠 Отпочнаа активности за поставување на нова линија на улицата “Пирин Планина”.
-информираат од ЈП Водовод Охрид.