АктуелноОхрид

Полицијата приведе шест лица кои се тепале пред поштата

Полицијата ги приведе шесте лица кои се тепале пред поштата во центарот на Охрид. Инцидентот се случи предмалку и во него учествувале три лица од Охрид и три лица од Струга, кои користеле и метални шипки. Полицијата веднаш интервенираше.

извор: Охрид 1