АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Затворени сите приоди кон ридот Горица

Елитниот дел на Охрид, ридот ,,Горица,, каде се одржува ,,Преспа Форум за дијалог,, е под строги полициски мерки. Затворени се ситре приоди кон овој дел а се пропуштаат само оние со посебни пропусници.