АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Нема никакви шанси да се освестиме

Не морало само да ги прегази и уништи зелениките.
Само уште малку да врател наназад и ќе го искршел и дрвото.
Зошто да остане дрвото не искршено во простачка средина каде деструкцијата е стил на живеење???