АктуелноОхрид

ОК ВМРО ДПМНЕ Вевчани обвинува дека поранешниот градоначалник од СДСМ е вработен без јавен оглас во МВР

МВРнаСДС.
🕵️‍♂️ Поранешниот градоначалник на Вевчани од СДС, Сашо Јанкоски вработен без јавен оглас во МВР како самостоен инспектор, без соодветни квалификации 😬
👉 Е ова е школски пример за партизација на МВР, влеат од ОК ВМРО ДПМНЕ Вевчани.