АктуелноОхрид

Зоран Георгиески и Митко Мурџоски ја продолжуваат соработката со ГРК Охрид!

Георгиески ќе работи и тренира со голманите од првиот тим, како и со голманите во младинскити категории. Мурџоски останува координатор на сите три младински категории во тимот, информираат од ГРК Охрид.