АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Шпаркасе Банка по кој знае кој пат ќе ги ажурирала сметките на клиентите

По кој знае кој пат од 2021 и 2022 клиентите на Шпаркасе Банка се известени дека треба да ги ажурираат сметките.
Денес клиентите повторно добија ваков е маил и сите се чудат и се збунети зошто повторно по неброен пат да се ажурирале сметките, да се вадат документи од Централен регистар, да се трошат пари и време.
Едноставно најпаметно за сите по се изгледа е да и кажат ЗБОГУМ на оваа банка која освен нервози, трошоци и губење нерви и време ништо друго веројатмо не нуди.