АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Денешни активности на ЈП Охридски Комуналец

Чистење на неуредна и обрасната вегетација на ул.15ти Корпус
👉Поставување на знамиња низ градот по повод дводневниот Самит “Отворен Балкан”
👉Чистење во областа кај Лагадин
-информираат од ЈП Охридски Комунаец.