АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Ретка глетка, Булевар ,,Туристичка,, без паркирани возила

Глетка која реко може да се види особено во овој период од годината на Булеварот Туристичка.

Ваквиот поглед оддава впечаток на среден сообраќај кај туристите додека пак кај охриѓани ваква ,,,Туристичка,, е поим дека има некој самит или  настан со високи гости и делегации.