АктуелноОхрид

Санација на дефект на улицата “Ристо Чадо

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 09:00 часот , ќе има прекинато водоснабдување на улицата “Ристо Чадо”. Екипа на ЈП ВОДОВОД Охрид е на терен, до завршување со санацијата, информираат од ЈП Водовод Охрид