АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Утринава се поставуваат типизираните куќички на Кеј Македонија

Во пресрет на летната туристичка сезона, започна поставувањето на типиираните куќички крај охридскиот кеј. Тие ќе бидат на ова место преку целото лето а ќе нудат широк спектар на артикли  пред туристие кои ова лето ќе го посетат Охрид.