АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Стаорец во Т.Ц. Амам ги вознемири минувачите

Голем стаорец во Т.Ц Амам ги вознемири минувачите.  Видеото кое ни го испратија граѓани се гледа глушецот како спокојно си грицка и не бега од минувачите, додека граѓаните бегаат од црниот стаорец.

Т.Ц. Амам се изград иво деведесеттите години од минатиот век, а денес е запоставен, ходниците и коридорите во него се узурпирани ( дури и преѕидувани ) од сопствениците на дуќаните и претставува запуштено место.

видео: Охрид 1

фото: Охрид 1