Наш ИзборНаш изборОхрид

Поради дефект прекин на вода на неколку улици во Охрид

Поради настанат дефект, пукната цевка со профил ф 160мм, денес од
09:00 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците на следните
улици: “Димитар Влахов” , “Партизанска”, “Кеј Македонија”, дел од
“Јане Сандански” , “Св.Климент Охридски”, “Цар Самуил”, “Коста Абраш”,
“Климентов Универзитет” ,”Ванчо Николески”, ” Славеј Планина” и
“Серафим Китаноски”, информираат од  ЈП Водовод Охрид.