АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Сејнур Ракиповски единствен претстаник од Охрид на OPEN BEAUTY HAIR FEST

Сенјур Ракипоски од Охрид веше единствен претставник од нашиот град на Оpen beauty Hair Fest Prilep 2022 кој се одржува за прв пат и е единствен во нашата држава посветен на фризерите, меѓутоа е продолжение на досега направени два фестивали од ваков вид во Прилеп, но сега ребрендиран и подигнат на високо професионално ниво од меѓународен карактер.
На настанот имаше саем со штандови на кој ќе се претстават еминентни светски брендови за производи на нега на коса, опрема и алати, како од земјата така и од Италија, Србија, потоа сценски шоу настапи на еминентни фризерски имиња од Македонија и како специјални гости ни доаѓаат два тима од Србија, европски и светски носители на награди и едукатори во областа на фризерството.