АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Колку нормaлни останаа во Охрид?!

Во текот на ноќта, жител ( или сопственик на објект) во стариот дел на Охрид ја исфрлил својата парталосана гарнитура за седење на плоштадот кај Црквите болнички.

Добро е што не ја исфрлил во езерото.