АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец на терен

Чистење и косење на дворното место на училиштето Кочо Рацин с.Долно Лакочереј
🚜Чистење на речно корито на Сушица и косење и чистење на парцела на потег од Бул.Туристичка со ул.Јабланица
Чистење на речното корито на пресекот Бул.Туристичка со ул.Гоце Делчев
🧹Чистење на потегот од Горна Порта према амбулантата во н.Воска
👉Чистење и косење во с.Подмоље
-информираат од страна на ЈП Охридски Комуналец.