АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Обновен балконот од старата куќа во струшката чаршија

Обновен балконот на една од најстарите куќи во чаршијата кој подолго време претставуваше потенцијална опасност за минувачите.
Фото ФБ
Comment
Share