АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Прекин во водоснабдувањето поради дефект на водоводната мрежа

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 09:00 часот ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето во горната зона од стариот дел на градот, информираат од ЈП ВодоводОхрид.