АктуелноНаш изборОхрид

Хортикултурно уредување на ,,Македонски Просветители,,

Делот од ново реконструираната улица ,,Македонски Просветители,, кој е веќе во завршна фаза започна хортикултурно да се уредува од страна на надлежните екипи.