АктуелноОхрид

(ФОТО) Средношколци од Американски совети за меѓународно образование во посета на КУД ,,Дримкол,, Вевчани

Во посета на КУД,,Дримкол” денеска беа средношколци и студенти од различни држави преку програмата Yes Abroad – Американски совети за меѓународно образование. Задоволство беше да се презентира дел од Вевчанската и Македонската народна култура, информираат од КУД Дримкол Вевчани.