АктуелноОхрид

Прекин во водоснабдувањето на корисниците на улицата „15ти Корпус„ на потегот од кружниот тек до бензиската „Макпетрол

Поради настанат дефект – пукната цевка со профил ф110 , денес од 16:00 часот без вода ќе бидат корисниците на улицата „15ти Корпус„ на потегот од кружниот тек до бензиската „Макпетрол“. Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување со санацијата.

-информираат од ЈП Водовод Охрид.