АктуелноОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Неделен преглед на теренски активности ( 09.05 – 15.05.2022).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 9ти до 15ти мај, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Петар Поп Арсов” бр.48
– “Охридска Бригада”
– “Аџи Мустафа”
– “Абас Емин” бр.87
– “Кирил и Методиј”
– “Асном”
– “Трајче Трајчески”
– “Кеј Македонија” бр.40
– “Кузман Јосифовски Питу”
– “Јане Сандански” – учителска зграда
– “Радојца Новичиќ” (2 дефекти)
– “Мирче Ацев”
– “Галичица”
– Населба ” Христо Узунов”
– С.Велгошти
– С.Орман
– С.Лескоец
🛠 Приклучен во мрежа е објект на ул.” Македонски Просветители” и извршено е преприклучување – девијација во С.Лескоец.
-информираат од ЈП Водовод Охрид.