АктуелноОхрид

На ФБ почна црната кампања против Охрид

Неколку интернет портали пренесуваат постови од фискални сметки на кои се гледаат износи за платено кафе, сок, сендвич…

Овие активности се прават со години и се спонзорирани од туристички агенции кои ги праќаат на одмор газдите на медиумите гратис, за новинарите да пишуваат црни текстови против Охрид.

Интересен одговор даде профилот Марга на Твитер.

Фото: Архива