АктуелноОхрид

(ФОТО)Поставен нов цевковод на ул ,,Македонски Просветители,,

Како дел од третата фаза од реконструкцијата на улицата “Македонски Просветители”, поставен е нов цевковод со профил Ф110 од полиетиленски материјал, во должина од 20 метри, информираат од ЈП Водовод Охрид.