АктуелноОхрид

Нарушен јавниот ред и мир во Охрид

На 14.05.2022 година околу 11 часот, на улицата „Спас Банџов“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од четири лица , сите од Охрид.

Против напаѓачите, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава

 

СВР Охрид