АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Оштетена инсталација за наводнување на зеленилото неколку дена прави вир на пешачкиот премин на улицата “Галичица” на спојот со улицата “Јане Сандански,,

Оштетена инсталација за наводнување на зеленилото неколку дена прави вир на пешачкиот премин на улицата “Галичица” на спојот со улицата “Јане Сандански”