АктуелноОхрид

(ФОТО) Екипи на ЈП Нискоградба во проверка и чистење на шахти и сливници на ул ,,Марко Нестороски,,

Екипа од одделението за фекално и атмосферско одржување во рамките на своите активности врши проверка и чистење на шахтите и сливниците за атмосферска вода на ул. Марко Нестороски . Редевно одржување на мрежата за одведување на отпадни и атмосферски води ги намалува шансите за поголеми дефекти и одливање на отпадни води

-информираат од ЈП НИскоградба Охрид.