АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО)JП Нискоградба започна со отстранување на бекатонската подлога од ул ,,Македонски Просветители,,

ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД- Охрид покрај тековните активности работи и на подготовка за започнување на третиот дел од реконструкција на Бул.Македонски Просветители. Наши вработени вршат отстранување и транспорт на бехатонската подлога. Ова ќе биде најрепрезентативниот булевар во градот под Самуиловата тврдина, информираат од ЈП Нискоградба Охрид.