АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Саботни активности на ЈП Охридски Комуналец

Саботни активности на ЈП Охридски Комуналец
🧹Се чисти речното корито во н.Рача
🧹Вонредно чистење на патот с.Косел – с.Опеница
🚜Екипите на ЈП Охридски Комуналец со цела своја расположлива механизација е на терен и се чистат сите мапирани диви депонии, информират од ЈП Охридски Комуналец.
ЈП Охридски КОмуналец