АктуелноОхрид

Прекинат јавниот повик за субвенционирање инверетер клима за 2022 година

Се известува јавноста дека поради големиот интерес и целосно исцрпување на предвидените средства од буџетот на општина Охрид, се прекинува Јавниот повик за субвенционирање на граѓаните за набавка на модерен систем за затоплување-инвертер клима уред за 2022 год.

 

општина Охрид