АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец чисти низ стариот дел на градот

Екипите на ЈП Охридски Комуналец на терен
🧹Се чистат улици и вегетација низ стариот дел на градот и централно градско подрачје
🛶Чистење на сува трска пред Х.Милениум. За оваа акција е ангажирано кајче и расположлива механизација.