АктуелноОхрид

(ФОТО) Подигнување на кабаст отпад на повеќе локации во градот

Подигнување на кабаст отпад на повеќе локации низ градот исфрлан од несовесни граѓани
👉Иако имаше најава за претходно кревање на кабаст отпад во с.Пештани, дел од сликите се на таа локација. Апелираме до граѓаните да го следат нашиот календар, информираат од ЈП Охридски Комуналец.