АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) ЈП Охридски Комуналец ги расчистува отпадоците кои ги исфрли езерото на кејот

ЈП ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ утрово ги чисти изумрените остатоци од трската која езерото ја исфрла на плочникот, а граѓаните со доаѓањето на пролетта ги вадат кајчињата кои биле всидрени во трските.