АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Продолжуваат работните активности на ул. Македонски Просветители

Реконструкцијата на главната сообраќајница, улицата  Македонски Провветители  во Охрид продолжуваат со засилено темпо.

Работните зафати се веќе во близина на охридскиот Амам.