АктуелноОхрид

(ФОТО) Доцна синоќа се чистеа улиците низ Охрид од страна на ЈП Охридски Комуналец

ЈП Охридски Комуналец синоќа беше на терен. Со цистерната се чистеа улиците низ градот со цел обезбедување на чисти, проодни и пред се, безбедни улици за одвивање на сообраќајот и непречено движење на пешаците.