Ревија на песни ора и музика од страна на Здружението на пензионери од Охрид и Дебарца – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Ревија на песни ора и музика од страна на Здружението на пензионери од Охрид и Дебарца

На 6 мај Здружението на пензионери од Охрид и Дебарца ќе биде домаќин на Ревијата на песни ора и музика од осмиот регион на Република Македонија.

Свое учевство на оваа Ревија ќе земат здруженија на пензионери од Гостивар, Дебар, Лабуништа, Вевчани, Македонски Брод, Кичево, Струга и домаќинот Охрид.

Предвидено е на Ревијата да се доделат и благодарници и признанија за заслужни пензиоери во своите заложби.

Ревијта на песни ора и музика ќе се одржи во ресторанот Билјанини извори во Охрид.